Acties bij Joe

 • Party Like a Russian... met het album 'The Heavy Enterainment Show' van Robbie Williams!

  Snak jij naar als je Party Like A Russian van Robbie Williams hoort? Ben je benieuwd naar zijn andere nieuwe nummers? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want je kan hier zijn HELE album winnen!

  Vul het formulier hieronder in en ...duimen maar!
  Succes.

   

 • Alexandra opent een bloemenwinkel. Carl wordt tramchauffeur, Raf gaat de lucht in als piloot en Rani gaat als actrice voor een Oscar.

  Stel, je kan morgen de job die je vandaag doet niet meer doen. Welke job zou jij dan doen? 

  Kriebelt het bij jou om professioneel een andere richting uit te gaan? Zou je graag de stap zetten om zelfstandige in bijberoep te worden of wil je het roer echt volledig omslaan? Bij Joe willen we je graag helpen!

 • Goede voornemens, wie maakt ze niet. De absolute nummer 1 van de Vlamingen? Meer bewegen!

  Is dat ook jouw voornemen? Komt goed uit, want bij Joe willen we ook wat sportiever worden. Els De Craecker neemt het voortouw (ze staat hier al te popelen met haar sportschoenen aan).

 • Elke vrijdagvoormiddag laat Alexandra jou aan het woord. Heb jij een carrièreswitch gemaakt? Was jij vroeger bakker en run je nu een bloemenwinkel? Was jij zoals Liesbeth verpleegster en heb je nu een foodtruck? Laat het Alexandra hieronder weten.

 • Zo vader, zo zoon en zo moeder, zo dochter? Heeft jouw kind dezelfde muzieksmaak als jij of kan hij/zij wel een lesje in échte muziek gebruiken? Laat het ons weten!

 • Het Joe-netwerk, dat is een verzameling van muzikale connecties tussen toffe bedrijven en handelszaken. Jij bepaalt de muziek voor je bedrijf én kiest welk bedrijf de volgende dag de muziek mag bepalen!

Acties die voorbij zijn

 • Is het dit jaar jouw voornemen meer te bewegen? Super, dat van ons ook!

  Bij Joe hebben we het jaar 2017 sportief ingezet met G.I.Joe! Els De Craecker haalde haar loopschoenen van onder het stof, Alexandra traint volop en Raf en Rani steunen jou met loeiharde loopplaten!

 • Bij Joe is vrijdag de 13e nooit meer een ongeluksdag. Integendeel!

  Wij bezorgen je geluk voor het leven met Win for Life-kraslotjes! 

  Hoor jij vrijdag de 13de een zwarte kat voorbijkomen? Sms dan zo snel mogelijk '13' naar 6622 of stuur een gratis bericht met de Joe-app. Misschien kras jij dan wel geluk voor het leven! 

  Gelukkige ongeluksdag!

 • Win je eerste vliegvakantie van 2017 bij Joe!

   
  Ben jij alweer aan het dromen van je volgende verlof? Zo een vakantie vol zon en zee waar je een bruin kleurtje van krijgt, weg van de massa?
   
  Luister dan aandachtig naar Joe tijdens de eerste week van 2017
   
 • Kerst is elk jaar hetzelfde: je bent één en al stress. Dit jaar helpt Joe je All The Way met al je kerstvoorbereidingen, zodat je volledig ontspannen met je vrienden en familie de feestdagen ingaat.

  Vergaap je op 23 december aan de Joe Kerstparade in Mechelen en beleef de laatste dag voor de kerstvakantie boordevol betovering.


 • All I Want For Christmas Is You? Vergeet het maar!

  Het liefst van al heb je niet alleen je vrienden en familie om je heen, maar heb je ook een stralende boom staan, een lekkere maaltijd op tafel, cadeautjes in overvloed en ben je getooid in een schitterende outfit. Gaat je bloeddruk spontaan de hoogte in als je dat lijstje ziet? Geen paniek! Joe zorgt ervoor dat jij helemaal relaxed door de feestdagen cruiset.

 • Wie december zegt, denkt aan kerstmis. Wie kerstmis zegt, denkt aan stress.
  Heb je voor iedereen een gepast cadeau gevonden? Geraakt het kerstmenu op tijd klaar? Heb je de juiste outfit al gevonden? AAAAAARGH!
   

  Geen paniek! Bij Joe helpen we je graag!

   
  • Laat op deze pagina weten wie jij welk cadeau wil schenken met Joe en misschien maken wij met jou hulp wel iemand gelukkig.