Acties bij Joe

 • Vanaf 6 maart: Celebrate The 80's

  Trek je rolschaatsen aan en zet je walkman op!

  De jaren '80 die moeten gevierd worden en dus trekken we vanaf maandag 6 maart een blik vol hits uit de 80's open. Een hele week lang nemen we je bij Joe mee op een trip down memory lane met als afsluiter een Celebrate The 80's Top 100 én een Celebrate Party in discotheek Highstreet in Hoogstraten.

  En het mooiste van al is: jij kan het allemaal vanop de eerste rij meemaken!

 • Thank God It's Friday! - Dat is het motto van Sven & Anke op vrijdag.

  Zéker als op die vrijdag een vakantie volgt! Om dat heuglijk vooruitzicht te vieren, draait het ochtendduo jouw verzoekjes!
  Maar dat is niet alles: élk verzoekje dat gedraaid wordt op de radio, levert een heerlijke fles Champagne Résidence Pierre ‘EXTRA DRY’ op!

  Wil jij graag kans maken op zo'n lekkere fles bubbels? 
  Vul dan onderstaand formulier in!

   

 • Trainspotting, de film uit 1996, heeft een vervolg! T2 Trainspotting komt 1 maart in de Belgische zalen.

  Bereid je voor op het vervolg met de soundtrack van T2 Trainspotting!

  De makers van de film hebben weer fantastische muziek gebruikt. Onder andere Iggy Pop, Queen en Blondie maken de sfeer! 

  Wil jij hem in huis? Vul dan zeker onderstaand formulier in! 

 • Heb jij je al aangesloten bij ons G.I. Joe-team? Heb je zin om eens een keertje samen met Joe-dj's Alexandra en Els te lopen? Of wil je ons team graag eens aanmoedigen?
   

  Dan hebben we goed nieuws!

   
  Zondag 26 februari verzamelen we om 14u in Sport- en Recreatiepark De Blaarmeersen in Gent voor een G.I. Joe-pop-uptraining. 
   
 • Is het dit jaar jouw voornemen meer te bewegen? Super, dat van ons ook!

  Bij Joe hebben we het jaar 2017 sportief ingezet met G.I.Joe! Els De Craecker haalde haar loopschoenen van onder het stof, Alexandra traint volop en Raf en Rani steunen jou met loeiharde loopplaten!

 • Goede voornemens, wie maakt ze niet. De absolute nummer 1 van de Vlamingen? Meer bewegen!

  Is dat ook jouw voornemen? Komt goed uit, want bij Joe willen we ook wat sportiever worden. Els De Craecker neemt het voortouw (ze staat hier al te popelen met haar sportschoenen aan).

 • Elke vrijdagvoormiddag laat Alexandra jou aan het woord. Heb jij een carrièreswitch gemaakt? Was jij vroeger bakker en run je nu een bloemenwinkel? Was jij zoals Liesbeth verpleegster en heb je nu een foodtruck? Laat het Alexandra hieronder weten.

 • Zo vader, zo zoon en zo moeder, zo dochter? Heeft jouw kind dezelfde muzieksmaak als jij of kan hij/zij wel een lesje in échte muziek gebruiken? Laat het ons weten!

 • Het Joe-netwerk, dat is een verzameling van muzikale connecties tussen toffe bedrijven en handelszaken. Jij bepaalt de muziek voor je bedrijf én kiest welk bedrijf de volgende dag de muziek mag bepalen!

Acties die voorbij zijn

 •  

  Was jouw openingsdans ook zo swingend als die van Sven & Anke?

   

  Op dinsdag 14 februari vierden we Valentijn en dat lieten Sven, Anke en Nathalie niet zomaar voorbij gaan.

  Openingsdans Top 100

  Op de dag van de liefde presenteerden Sven & Anke na hun ochtendshow de 100 beste openingsdansen in de Openingsdans Top 100.

 • Heb jij je al aangesloten bij ons G.I. Joe-team? Heb je zin om eens een keertje samen met Joe-dj's Alexandra en Els te lopen? Of wil je ons team graag eens aanmoedigen?

  Dan hebben we goed nieuws!

 • Alexandra opent een bloemenwinkel. Carl wordt tramchauffeur, Raf gaat de lucht in als piloot en Rani gaat als actrice voor een Oscar.

  Stel, je kan morgen de job die je vandaag doet niet meer doen. Welke job zou jij dan doen? 

  1 op 3 wil andere job

  Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 3 veertigers een totaal andere job wil doen. Lees meer via deze link.

 • Bij Joe is vrijdag de 13e nooit meer een ongeluksdag. Integendeel!

  Wij bezorgen je geluk voor het leven met Win for Life-kraslotjes! 

  Hoor jij vrijdag de 13de een zwarte kat voorbijkomen? Sms dan zo snel mogelijk '13' naar 6622 of stuur een gratis bericht met de Joe-app. Misschien kras jij dan wel geluk voor het leven! 

  Gelukkige ongeluksdag!

 • Win je eerste vliegvakantie van 2017 bij Joe!

   
  Ben jij alweer aan het dromen van je volgende verlof? Zo een vakantie vol zon en zee waar je een bruin kleurtje van krijgt, weg van de massa?
   
  Luister dan aandachtig naar Joe tijdens de eerste week van 2017
   
 • Kerst is elk jaar hetzelfde: je bent één en al stress. Dit jaar helpt Joe je All The Way met al je kerstvoorbereidingen, zodat je volledig ontspannen met je vrienden en familie de feestdagen ingaat.

  Vergaap je op 23 december aan de Joe Kerstparade in Mechelen en beleef de laatste dag voor de kerstvakantie boordevol betovering.