Acties bij Joe

 • Vanaf 26 maart gebeurt er iets sensationeels in Disneyland® Paris. Maak je klaar om 25 magische jaren te vieren met spectaculaire en schitterende verrassingen in het Disneyland® Park.

 • Thank God It's Friday! - Dat is het motto van Sven & Anke op vrijdag.

  Zéker als op die vrijdag een vakantie volgt! Om dat heuglijk vooruitzicht te vieren, draait het ochtendduo jouw verzoekjes!
  Maar dat is niet alles: élk verzoekje dat gedraaid wordt op de radio, levert een heerlijke fles Champagne Résidence Pierre ‘EXTRA DRY’ op!

  Wil jij graag kans maken op zo'n lekkere fles bubbels? 
  Vul dan onderstaand formulier in!

   

 • Groot nieuws! De koning van Twitter, James Blunt is terug van nooit weggeweest met zijn nieuwe album 'The Afterlove'.

  Vorig jaar liet James, op zijn eigen manier, weten dat zijn nieuwe album in 2017 zou uitkomen. 

 • Roy Orbinson steekt 'Black And White Night 30' in een volledig nieuw jasje! 

  Het is een compleet herziene en geremasterde versie van zijn oudere versie 'Black And White Night'. Deze nieuwe versie bevat veel nieuw bonusmateriaal dat nog niet eerder vertoond is.

  De cd zal een alternatieve versie van 'Oh, Pretty Women' en een uitvoering van 'Blue Angel' die nooit eerder uitgebracht is.

 • Op maandag 3 april komt James Blunt naar Joe voor een exclusieve Joe live.

  Hij stelt er niet alleen zijn nieuwe album The Afterlove voor, maar brengt ook zijn grootste hits. 

  Wil jij als eerste, nog voor James met zijn Afterlove Tour in België optreedt, zijn nieuwe album leren kennen?

 • Joe is op zoek naar de beste muziek voor in de auto. Is er een plaat die jou absoluut in travelmodus brengt? En kan je precies vertellen waarom? Laat het ons weten!

 • Is het dit jaar jouw voornemen meer te bewegen? Super, dat van ons ook!

  Bij Joe hebben we het jaar 2017 sportief ingezet met G.I.Joe! Els De Craecker haalde haar loopschoenen van onder het stof, Alexandra traint volop en Raf en Rani steunen jou met loeiharde loopplaten!

 • Goede voornemens, wie maakt ze niet. De absolute nummer 1 van de Vlamingen? Meer bewegen!

  Is dat ook jouw voornemen? Komt goed uit, want bij Joe willen we ook wat sportiever worden. Els De Craecker neemt het voortouw (ze staat hier al te popelen met haar sportschoenen aan).

 • Elke vrijdagvoormiddag laat Alexandra jou aan het woord. Heb jij een carrièreswitch gemaakt? Was jij vroeger bakker en run je nu een bloemenwinkel? Was jij zoals Liesbeth verpleegster en heb je nu een foodtruck? Laat het Alexandra hieronder weten.

 • Zo vader, zo zoon en zo moeder, zo dochter? Heeft jouw kind dezelfde muzieksmaak als jij of kan hij/zij wel een lesje in échte muziek gebruiken? Laat het ons weten!

 • Het Joe-netwerk, dat is een verzameling van muzikale connecties tussen toffe bedrijven en handelszaken. Jij bepaalt de muziek voor je bedrijf én kiest welk bedrijf de volgende dag de muziek mag bepalen!

Acties die voorbij zijn

 • Tom Waes komt met zijn programma 'Reizen Waes' vaak op plaatsen waar geen internetverbinding of ontvangst is en dat is een echte verademing. Dat vertelde hij aan Luk Alloo in ‘Alloo Op Zondag’ waar hij samen met VTM-presentator Sean Dhondt te gast was. “Ik kom soms op plaatsen waar echt niets is, geen internet, geen telefoon, geen nieuws. Mensen zijn daar alleen met zichzelf bezig en dat geeft hen een enorme rust. Bij ons komt de onrust vaak omdat we té geïnformeerd zijn.” zei Tom Waes. “In Alaska heb ik voor Reizen Waes dagen zonder ontvangst rondgetrokken en dat is fantastisch.

 • Wat is er beter dan mooi weer? Een BBQ bij mooi weer!

  Sven & Anke organiseerden vandaag (donderdag 16 maart) de allereerste drive-in BBQ aan de Joe-studio in de Medialaan in Vilvoorde!

  Is het je niet gelukt om langs te komen? Geen probleem, hier zijn een paar foto's om de sfeer op te snuiven!

  Benieuwd hoe Sven het slaatje gemaakt heeft? Hij legt het helemaal uit. ;-) 

 • Heb jij al plannen van 31 maart tot en met 8 april? Zie jij een weekje sneeuwpret wel zitten?

  Joe zet je ook dit jaar all the way op de latten!

  Ga skiën met Raf & Friends

  Voor de gelegenheid gaat Raf niet alleen skiën. Hij neemt ook o.a. Natalia en Jo Hens (Nico in het VTM-programma Familie), Kelly Pfaff en Dina Tersago mee! Wie de andere friends zijn, kom je snel te weten. :-)

 • Dit weekend is het La La Weekend bij Joe!

  De film La La Land met Ryan Gosling en Emma stone in de hoofdrol lokt volle zalen sinds het recordaantal van 14 Oscarnominaties. Dit weekend is het zover: in de nacht van zondag op maandag zullen we te weten komen of de film ook echt geschiedenis zal schrijven.

 • Celebrate The 80's

  Trek je rolschaatsen aan en zet je walkman op!

  De jaren '80 die moeten gevierd worden en dus trekken we van maandag 6 tot en met 11 maart een blik vol hits uit de 80's open. Een hele week lang nemen we je bij Joe mee op een trip down memory lane met als afsluiter een Celebrate The 80's Top 100 én een Celebrate Party in discotheek Highstreet in Hoogstraten.

  En het mooiste van al is: jij kan het allemaal vanop de eerste rij meemaken!

 •  

  Was jouw openingsdans ook zo swingend als die van Sven & Anke?

   

  Op dinsdag 14 februari vierden we Valentijn en dat lieten Sven, Anke en Nathalie niet zomaar voorbij gaan.

  Openingsdans Top 100

  Op de dag van de liefde presenteerden Sven & Anke na hun ochtendshow de 100 beste openingsdansen in de Openingsdans Top 100.